Ny hemsida på gång

.

OBS Vi håller på att byta till en ny hemsida! Denna sida uppdateras inte. Vårterminens aktiviteter kommer att läggas in i kalendern på den nya sidan https://katrineholm.scout.se så snart som möjligt. Gå dit för aktuell information! När allt är klart kommer även adresserna katrineholmsscoutkar.se och katrineholmsscoutkår.se att gå till den nya sidan, men i nuläget finns en del information endast här på vår gamla webbplats. Det går även fortfarande att använda anmälningsformulären som finns här.

Medlemsavgift

.

Medlemsavgiften för scouter i vår scoutkår är 225 kr per termin.
I avgiften ingår medlemskap i scoutkåren, i Södermanlands Scoutdistrikt och i Scouterna (den nationella organisationen), liksom en försäkring som gäller under scoutaktiviteter.
Alla medlemmar får tidningen SCOUT.

Avgiften betalas mot faktura. Det går att anmäla sig till e-faktura, så sparar vi papper och portokostnader!

I avgiften ingår de flesta av våra aktiviteter, men ibland tillkommer avgifter på lite större aktiviteter som övernattningar, hajker och läger.

Ledare och övriga vuxna som arbetar aktivt och ideellt i vår scoutkår betalar 100 kr per termin i avgift. Denna reducerade avgift gäller även för små och stora deltagare i familjescouting.